30 mai 2012

Gråtassgenser

Olav har dilla på traktorer, og da må jeg jo selvfølgelig strikke traktorgenser. Jeg hadde heldigvis lastet ned mønsteret på Gråtassgenseren til Dalegarn mens den lå ute gratis. Nå er mønsteret kun tilgjengelig via garnbutikker. Genseren er strikket i Falk og er egentlig en hettegenser, men jeg lot være å strikke hetten.
De fleste detaljene på Gråtass er bordert på etter at genseren var ferdig. I tillegg er det heklet to skjermer som er sydd på over "øynene". Jeg syntes det var veldig dårlig forklart hvordan disse skulle lages, så jeg måtte bare prøve meg frem. Jeg la opp 9 luftmasker og heklet fastmasker i disse.

Jeg håper vi ikke får noe særlig bruk for denne i sommer, men utover høsten skal den nok bli god å ha :)

12 kommentarer:

Hanne sa...

Flott genser!
Pludrehanneklem

Anna Therese sa...

For en flott og tøff genser :)

Marieki sa...

Utrolig stilig genser! Den blir nok populær:D

wia sa...

Fin grenser. Bringer fram minner om når jeg strikket jentemodellen med masse dyr på ermene, trodde aldri jeg skulle bli ferdig.

Charlotte sa...

Gråtassgenseren er utrolig fin altså. Jeg syns det ser ut som om det er så mye arbeid, og jeg som ikke får til fargemønster kan jo bare glemme det. Får beundre din i stedet :) Den monstebuksa var kjempekul! Elsker de forskjellige personlighetene ansiktene får :)

Bodil sa...

Den vil eg tru blir populær :) Stilig!

Sysleglad sa...

Gråtass er så flott! KJempefin genser :)

hoyesen sa...

kjempefin genser

Benedicte sa...

Hej Reidun. Jeg søger opskriften på gråtass genseren, vil blive meget glad hvis du ville sende den til mig, da jeg ikke kan opspore den i danske butikker selv om de forhandler dalegarn. Jeg har sendt forespørgsel til dalegarn, men har ikke hørt fra dem.
Mail: benedicte.brekka@gmail.com
MVH Benedicte

Reidun sa...

Jeg ser at Dalegarn er utsolgt for mønsteret, men andre forhandlere har det inne. Se f.eks. her http://www.strikkeglede.no/display.aspx?menuid=-977 Jeg vet dessverre ikke hvor mitt mønster har blitt av.

Anja Hansen sa...

Kan ikke finde opskrift mere nogen steder og har et barnebarn der er vild med traktor. Er det muligt du vil sælge opskrift

Anonym sa...

Er det noen som vet hvor man kan kjøpe oppskriften til Gråtass genseren ?