16 november 2009

Mine siste broderier

Bamsebildet mitt er ferdig! I dag fikk jeg endelig rammet det inn, så nå er det klart for å havne på veggen. Men når det skjer vet jeg ikke enda. Innrammingen er ikke helt perfekt, skulle gjerne hatt et paspartout(aner ikke hvordan man skriver det) som passet bedre, men jeg brukte det som fulgte med IKEA rammen. Syntes det ble ganske fint jeg.Når jeg først var i gang med å ramme inn bilder, rammet jeg likegodt inn årets julegave til bestemor; Årsbildet fra Atelje Margaretha.

Er snart ferdig med å strikke en kjole også, den kommer jeg snart tilbake til. Har endelig fått lagt inn bredbånd hjemme, så forhåpentligvis blir det noen flere innlegg her fremover.

4 kommentarer:

Virpi sa...

Flotte broderier!

Heidi sa...

Flotte broderier, veldig tidkrevende! Jeg ble inspirert og kjenner broderilysten trenge seg på *sukk*, når skal man få tid til alt?

Anonym sa...

Hei, så mye fint du har laget! Jeg har et spørsmål til deg: Jeg har veldig lyst til å strikke selbuvotter, er det veldig vanskelig? Har lite strikkeerfaring

: )

Reidun sa...

Hvis du kan strikke rundt (dvs med 5 pinner) og kan strikke med to farger samtidig, så klarer du helt sikkert å strikke selbuvotter. Men hvis du aldri har strikket votter tidligere, ville jeg heller forsøkt meg på et par der du kun strikker med en farge av gangen.