02 oktober 2007

Årsbildet er ferdig og det går fremover med julestrømpen

Her er årets årsbilde fra Atelje Margaretha. Synes det ble veldig fint. Jeg gleder meg til å gi det til bestemor til jul.
Jeg har begynt på Anders sin julestrømpe. Kirken er ferdig!

6 kommentarer:

sipusa sa...

Jeg må bare si jeg er full av beundring til dere som korsstingsbroderer! Jeg har nemlig ingen tålmodighet og dessuten gjør jeg stadig feil, det skal mye presisjon til her og så fint det blir!!

Nydelig årsbilde, skjønner godt du gleder deg til å gi det bort, mottakeren er jo bare nødt til å bli kjempeglad:-D

sol sa...

Årsbildet blir helt sikkert tatt godt i mot, det var nydelig.

Bitte sa...

Her var det mye fint. Du har jammen kommet godt i gang med juleforbredelsene:)

Tanja sa...

Takk for koselig besøk i bloggen min:) Her var det mye fine broderier! Heldig den som får så fint årsbilde av deg! Jeg broderte mye bilder og duker før, men etter å ha brodert bunad til dattra mi så ble jeg litt lei på et vis... Men må si jeg får lyst å brodere igjen da jeg ser alt det fine du lager:)

Nina sa...

Det årsbilde ble kjempefint! Så koselig å gi det i gave til bestemoren din, det betyr masse å få slike gaver:) Heldig er Anders også som har en så snill og flink kjæreste, det er en utrolig lekker julestømpe du skal brodere til han også fikk du den så billig også;)

Andrea sa...

åå, så nydelig årsbildet ble. Du er kjempe flink! Jeg har brodert mye, men syns det tar så lang tid før jeg blir ferdig med det at blir lei halvveis, hihi. Mottakeren blir nok kjempe glad over det bildet ja, så nydelig! Ønsker deg en kjempe fin fredag. stor klem