30 januar 2007

JulestrømpefremdriftDet går fremover med julestrømpen! Jeg er nå ferdig med alle korssting og halvkorssting. Dette bildet tok jeg forrige uke, så jeg har kommet godt i gang med konturstingene nå. Ser faktisk at jeg snart kan bli ferdig:) Det har vært et utrolig koslig prosjekt, og jeg er nå på leting etter en strømpe til samboern. Den må være fra Dimensions Gold Collection og ha fugler eller hester på seg. Har ikke funnet noen jeg har falt helt for enda, men det kan jo hende at de kommer med noen nye design i løpet av året. På torsdag begynner jeg i min nye jobb, så da blir det antagelig ikke så mye håndarbeidtid. Men litt skal jeg nok klare å presse inn likevel:)

There is progress on my Christmas Stocking! I've finished all the cross stiches and half cross stitches and are now working on the contours. At this time I can see that the stocking will be finished:) It has been an amazing project, and I'm now looking for another stocking I can make for my boyfriend. It has to be from the Dimension Gold Collection and have some birds or horses on it. I havn't found it, but I hope there will be some new designs during this year. I'll start in my new job on thursday, so I will not have as much time for hobbies as I used to.

3 kommentarer:

Elite sa...

Denne blir rålekker! Så dyktig du er.

Nasseline sa...

Den ble flott! Er spent på om du synes det går greit å montere den :) Håper Dimensions kommer med nye design i år!

Sidsel sa...

Så flott den blir*nikke* Nyydelig er den jammen..Har selv laget 1 ferdig (Stoney Creek) og en er sånn halvferdig..Men det er suuuperlenge siden jeg sist hadde det framme..Og planen er da å få laga 3 stk..Et til hver av mine barn liksom..Eldstemann er nå 22 år..og det er ikke hans som er ferdig *fnise* Yngstejenta på 13 DEN ble ferdig for ca 2 år siden...Masse lykke til :o)