17 august 2006

Årsbilde, kluter og ebay

Jeg er ferdig med årsbildet fra Atelje Margareta. I år er det elg i solnedgang. Kanskje ikke det mest originale motivet, men det passer fint inn sammen med motivene fra de foregående årene. Dette er julegaven til bestemor. Har sydd årsbilde til henne de siste 5 årene, og hun blir like glad hver gang. Gleder meg til å se reaksjonen i år.
Er ferdig med 2 nye kjøkkenkluter også. Samme mønster som de forrige:
Har fått broderiene jeg bestilte på ebay. De er så fine! Gleder meg veldig til jeg skal begynne på dem. Får ikke lov til å begynne på disse før jeg er ferdig med broderiprosjekter som er påbegynt. Må prøve å presse meg selv til å bli ferdig med dem, for jeg har så lyst til å begynne med disse:)

6 kommentarer:

Fjellrosa sa...

KJempe lekkere broderier, har tita sjøl jeg på den øverste....

Sidsel sa...

Sånne amerikanske Christmas Stockings er der sååå mange fine av *nikke* Har bildet av mine 2 inne på "my old Blog" Din var kjempesøt :o)

http://blogg.hobbyboden.com/sidsel/

Heidi S sa...

Så fine bamsebroderier! Skjønner godt du vil begynne på dem. Du er rask å brodere. De klutene er også fine, ser ut som de er gode å bruke. Må prøve meg på sånne :o)

hobbyvenn sa...

Å så flotte broderier! Min tålmodighet når det gjelder broderi hadde nok holdt til første bamse, så hadde resten blitt en ufo er jeg redd. Men nydelig var de.

tanja sa...

Hei, så fine de broderiene var, kan skjønne at det klør i fingrene etter å starte opp...Hmm.Er ganske ny på dette med blogging og tenker å starte en blogg, din var en fin inspirasjon...Hva er dette med hemmlig venn systemet??

Anonym sa...

Hemmelig venn er organisert gjennom Hobbyboden: http://forum.hobbyboden.com/ Ordningen går ut på at man melder seg på. Deretter får du tildelt en hemmelig venn som du skal sende pakke til. Også får du en pakke fra en annen person. På slutten av mnd røper vi hvem vi har sendt til.