24 desember 2008

Juletreteppet ble akkurat ferdig til jul!


CIMG2479
Originally uploaded by Reidun K
I går klippet jeg rundt og sydde på kantebåndet, så juletreteppet ble akkurat ferdig til jul. Jeg har ikke noe juletre i år(i hvert fall ikke enda), så jeg bruker teppet som en duk ute på verandaen. Må si jeg synes resultatet ble bra.

Siden jeg måtte sy på kantebåndet så fikk jeg endelig testet min fine nye Tråkla symaskin fra IKEA. Den fungerte faktisk helt utmerket for mitt bruk og kostet nesten ingenting. Kan virkelig anbefales! Den kan sy rettsøm, sikksakk og knappehull, og mer en det trenger ikke jeg.

2 kommentarer:

hudamå sa...

Så fin bamseduk! Har vore treig eg og ikkje rulla nedover slik at eg har sett den før nå.Vaska du den også før du sydde på skråbånd, eller regnar du ikkje med å vaska juletreteppet ditt? Det har eg faktisk aldri gjort (vaska det altså), men mitt har bare pålimte julestjerner i raud filt.
Juletreet rauk ut i går, litt godt det også.

Reidun sa...

Takk:D Jeg har ikke vasket den, og håper jeg slipper å gjøre det noen gang. Satser på å kaste ut jula til helgen, synes det er litt koselig å ha julepynten framme også, men blir nok godt å få ryddet det vekk.