10 august 2007

Juletreteppet er ferdig brodert

Jeg er blitt ferdig med å brodere juletreteppet mitt! Det ble kjøpt i Viborg for 3 år siden og har vært et "innimellom" prosjekt. Mønsteret er fra Permin of Copenhagen. I og med at jeg har hatt det liggende i Oslo har det ikke hatt så stor fremdrift, men nå som jeg har flyttet tilbake fikk jeg tid til å gjøre det ferdig. Nå er det bare å klippe det rundt og sy på kantebånd.
Her er et detaljbilde av mønsteret.Nå er jeg klar for nye broderingsprosjekter. Først på planen står årsbildet fra Atelje Margaretha. Det har vært julegaven til mormor de siste årene. Tidligere i år ble jeg ferdig med julestrømpen min. Den er fortsatt ikke montert, men den skal vel bli det etterhvert også;) Etter å ha fått endel hint, har jeg nå kjøpt denne julestrømpen på ebay
Samboer'n ville nemlig også ha en julestrømpe og denne ble godkjent. Den kostet faktisk under 200 kr inkludert porto! Det er morsomt å handle fra USA nå som den norske krona står så sterkt i forhold til dollaren.

5 kommentarer:

Marihøna sa...

Så lekkert det ble! Har vist et sånt liggende et sted jeg også, men det forblir nok en Ufo et år til....
Ha en flott helg!

Elzste sa...

Det är till att vara ute i god tid, ha, ha. Tyckte väldigt mycket om strumpan.
Kram Elzie

Andrea sa...

Hei hei. Så kjempe fint det ble, kommer til å pynte mye under juletreet. Den julestrømpen du kjøpte på ebay var virkelig nydelig, så billig da! Så mye fint du skal lage til jul, blir spennende å se bilder av resultater framover. Ønsker deg en kjempe fin uke, klem

Nasseline sa...

Flott juletreteppe! Det blir fintå ha liggende under juletreet i jula tenker jeg. Juestrømpen er fin, den har samme motiv som vinterbildet jeg broderte i fjor. Jeg er enig med deg i at det er morsomt å handle på ebay for tiden, siden dollaren er lav i forhold til nkr :)

sol sa...

Wow, den julestrømpen ser ut som litt av et prosjekt! Der har du nok en del timer broderihygge. :)