07 juli 2007

Selbuvotter og nupereller

Endelig har jeg blitt ferdig med selbuvottene til selbualongen og vottealongen. De er strikket ut fra mønsteret i vottealongen for april/mai i alpakka. Utrolig gode og myke, men de er bittelitt store. Jeg vurderer å tove de litt, men jeg har aldri tovet alpakka før. Har du gjort det? Da har du kanskje noen tips til meg?
7. juni var jeg på nuperellekurs. Mauds garn arrangerte strikkekafe på Tveitasenteret med nuperelle instruksjon. Jeg hadde aldri prøvd tidligere, men i løpet av kurset lærte jeg det grunnleggende. Resultatet ser du oppå Läkerol esken: en liten blomst. Må innrømme at jeg er litt stolt, for jeg måtte ikke klippe av tråden en eneste gang, men det måtte alle de andre på kurset. Kursinstruktøren sa at jeg var et naturtalent:) Det var vel nok selvskryt for i dag. Jeg skal i hvert fall prøve meg på mer nupereller, for det var veldig gøy! Mauds garn planlegger nytt kurs til høsten, så det er bare å bli med!

Ellers så har jeg begynt på julisokkene. De var kjempesøte. Ble faktisk ferdig med den første i kveld. Broderer på juletreteppet mitt også. Er ferdig med 3/4 nå, så jeg satser på å få det ferdig til jul. Forrige helg var jeg i Verdal og strikket litt på curlicuen min. Det går sakte fremover med den også, men har klart å kjøpe feil blåfarge sist jeg var på Sparkjøp, så nå kommer jeg ikke videre på en stund. Så selv om jeg ikke oppdaterer så ofte her inne, så holder jeg på med litt av hvert. Har meldt meg på fisketeppealongen også, så jeg håper jeg rekker å strikke noen fisker i løpet av sommeren. Ser ut til å være et fint prosjekt for bilstrikking.

Håper du får en fin sommer!!

5 kommentarer:

Lise sa...

Nydelige votter, både i mønster og farger. Jeg har tovet alpakka, men det skulle toves hardt, så jeg har i grunnen ingen erfaringer å dele med deg.

sipusa sa...

Ja, jeg også likte vottene veldig godt.

De to rødfargene mot den grønne er rett og slett... veldig veldig pent:-D

Erica sa...

Nydelige votter! Jeg har også fuska litt med nupereller, det er veldig morsomt hvis man får det til. Grattis med skryt :D

Nina sa...

Å, så flotte votter!! Det var virkelig en kjempefin farge. Artig å få lære seg å lage nupereller, har ikke prøvd det, syns det virker vanskelig, så du er kjempeflink. *imponert*

Eva sa...

Kjempefine votter! Fargene er kjempestilige sammen :) Og nuperellen var søt :)