13 oktober 2006

2 ferdige gnomer


Da er jeg ferdig med to gnomer. Og det skal nok bli endel til, for de var raske og morsomme å strikke. Men nå hadde jeg ikke mer garn, så jeg må handle litt før det kan bli flere. De er strikket i safirgarn fra Sparkjøp i den mellomste størrelsen. Den minste er strikket på pinne nr 3 og den store med pinne 4. Tror nok jeg vil holde meg til pinne 4 på de neste.

Ellers så har jeg begynt på curlicue! Strikker med dobbelt safirgarn på pinne 10. Det blir kjempestort! Har ikke mer garn igjen til det heller, så det ligger også på vent. Jeg må virkelig ta meg en tur på Sparkjøp snart.

Så siden jeg ikke har mer garn til strikkeprosjektene mine, så har jeg begynt å brodere på julestrømpen min. Det er små sting, men nydelige farger. Blir nok ikke ferdig til jul i år, men det har jo egentlig aldri vært planen heller. Legger inn bilde av fremdriften når jeg har kommet litt lenger.

Når det gjelder jobbsøkingen, så har jeg ikke fått noen jobb enda:( Skulle gjerne hatt en jobb nå. Er litt kjedelig å endelig være ferdig på skolen etter så mange år, og ikke ha noen jobb. Men det ordner seg nok. Får tid til å gjøre hobbyting i hvert fall:)

4 kommentarer:

Lena sa...

Så flotte gnomer, stilig skjegg på de! Og pinnsvinduken var kjempeflott, så flink du er! God helg til deg:-)

Embla sa...

Kjempeflotte gnomer. Synes du har fått til så fin snurr på luene.

trulte38 sa...

Hei

Kjempefine gnomer, har du brukt beo garn? holder på med min første nå,og er litt usikker der, men Ludvig måtte jo få noen julevenner. Nydelig den pinnsvingduken din. Vel ha en fortsatt kjemepfin strikkedag.

Lene

Reidun sa...

Takk:) Jeg har brukt Sirdar Foxy til skjegget. Kjøpte det på e-bay, tror jeg betalte ca 100 kr for tre nøster inkludert frakt, så det var ikke så ille.